Stylishbeeld-foodspots
Food en media

Wonder Waffel

Ben jij ook zo gek op wafels? Dan heeft Duitsland het zaakje waar je naar binnen moet voor een heerlijke wafel: Duitsland telt al 40 vestigingen van Wonder Waffel!

Wuppertal
Onlangs waren wij in Wuppertal en genoten we van zo'n 'Wonder Waffel'. Een wafel die je zelf kunt samenstellen met allerlei toppings. Op onze wafels zaten er al 5 (!). Het schijnt dat er zelfs meer dan 250 verschillende combinaties mogelijk zijn. Het zaakje is leuk ingericht; stoelen in felblauwe en roze kleuren, en behang met afbeeldingen van shakes en koffie. Het lokt je naar binnen! Geen menukaart op tafel, en een jonge meid liet weten dat we aan de balie kunnen bestellen.


Wafel
Ik nam alvast even een kijkje, maar er valt dus zo veel te kiezen dat ik besloot om mij door mijn man te laten verrassen: hij kent mij goed, dus ik had alle vertrouwen in hem. Hij bestelde behalve de wafels ook 2 shakes, want ja, dat willen wij natuurlijk ook proeven! Bij het bestellen moest hij ook nog onze namen doorgeven; waar zou dat toch voor zijn? 
Dat was een leuke verrassing, toen de bordjes met de wafels werden gebracht! Onze naam met chocoladesaus op het bord geschreven. Wat een leuk en persoonlijk idee!
Mijn wafel was 'belegd' met aardbeien, nutella, toffifee, nootjes en hazelnootijs. Hub had gekozen voor kiwi, chocoladesaus, bounty, nootjes en kokosijs. Echt heerlijk van smaak, we hebben gesmuld!


Concept
Niet alleen wij genoten van de sweet treats, ook anderen. Het zaakje is in trek, zowel bij jong als oud. Naast een wafel en een shake, kun je daar ook een koffie drinken, of een ijscoupe. Er valt eigenlijk niets meer toe te voegen; leuk concept, een wafel voor ieder wat wils!


Website: https://www.wonderwaffel.de/index.php/de/
Honden toegestaan: nee (officieel dan ... )

E-mailen