Stylishbeeld-foodspots
Food en media

All you can Bianca  


Naam: Bianca
Instagram: stylishbeeld.inthekitchen
Website: www.stylishbeeld.com

Bianca en Instagram
Ik ben Bianca van Stylishbeeld! Mijn IG-naam is stylishbeeld.inthekitchen, en dat heeft natuurlijk een reden. Ik ben een echte foodie, dus de keuken is mijn domein! Altijd op zoek naar het mooiste plaatje; het stylen, opdienen en fotograferen van de gerechtjes is mijn passie. Ik fotografeer al jaren, en heb ook mijn eigen taartenbedrijfje gehad. Dat ik voor het vak van foodfotograaf heb gekozen, komt niet zomaar uit de lucht vallen!

Food
Food is voor mij gezelligheid en genieten. En daarnaast gaat het hartje sneller kloppen van mooi opgemaakte borden. En natuurlijk is food voor mij een mooi ‘iets’ om op de gevoelige plaat te leggen.
 

Uit en thuis eten

Buiten de deur eten is gezellig, een stukje ontspanning, voor mij en mijn hub. Genieten van de kookkunsten van een ander. En als we thuis eten maken we er zeker niet iedere dag een feestje van. Wel wordt bijna al het eten eerst op de gevoelige plaat gezet. Dus ja, 1 bordje is vaak wel mooi opgemaakt. Verder als er een feestje is of zo dan zorg ik wel voor iets speciaals. Qua menu, maar ook qua table setting.  

Belangrijk

Ik heb een horeca-verleden, dus ik leg de lat erg hoog. Bij mij moet gewoon alles kloppen: kwaliteit en prijs. En ook de bediening en de sfeer. Ik kan snel ontevreden zijn als de bediening het laat afweten.  

Lievelingskeuken
Ik houd van de Italiaanse keuken, maar ben ook een groot favoriet van de Griekse keuken. Italiaans eten we zelden buiten de deur. Ik vind onze lasagne toch veel lekkerder dan die van de pizzabakker. Grieks willen we nog wel regelmatig eten buiten de deur.
 

Foodspot
We komen graag bij Gewoon Lekker. In begin was dat in Wervershoof (waar het moederschip is begonnen), al zijn we ook een paar keer in Hoorn en in Zaandam geweest. Sinds kort hebben ze ook een vestiging in Heerhugowaard. Je snapt wel dat dit voor ons heel gunstig is.
    
         

Op de menukaart
Ze hebben een all you can eat menu voor zowel de lunch als voor diner. Mooie geserveerd en heerlijk van smaak. Ik bestel eigenlijk altijd wel de ceasar salade met kip en neem ook vaak de kaaskroketjes. Gelukkig staat dit nog steeds op de menukaart. De menukaart wil van tijd nog tijd nog wel eens wisselen. En vaste prik: een dessert. Of het nu na de lunch is, of diner, dessert gaat er in. De bokkenpoot! Niks meer aan toevoegen, gewoon bestellen!
                  

3 Foodspots
Gewoon Lekker staat op 1. Lindetuin in Alkmaar zet ik op de 2e plaats. Hetzelfde concept als bij Gewoon Lekker, iets culinairder en perfecte art of plating. Nummer 3, even denken… kom op veel plekken graag. Maar wie zet ik nu op de 3e plaats. Ik denk dat ik dit onder de noemers van Applebee’s (ooit jaren bij Applebee’s gewerkt in Nederland), Margeritaville, Cheesecake Factory zet. Prima tenten, gezelligheid en heerlijk eten.
 

Fooduitje

Haha, er staan er al een paar gepland. Gewoon Lekker staat al 2 keer gereserveerd voor lunch en brunch met Pasen. En dit weekend gaan we een ijscoupe eten. Telt dit ook?  

Etentje thuis

Ik wil er altijd een feestje van maken, niet het alledaagse. Mijn specialiteit ligt wel bij zoetigheid, dus ik ontkom er niet aan om iets moois en lekkers neer te zetten.  

E-mailen