Stylishbeeld-foodspots
Food en media

Food is life 


Naam: Priscilla Groenestein

Instagram: Pgroenestein

Website: - 

Priscilla en haar Instagram

Hi! Ik ben Priscilla, 25 jaar oud woonachtig in Amersfoort en werkzaam als assistent accountant. Sinds ik ongeveer 2 jaar geleden begonnen ben met Personal Body Plan, begon ik voorzichtig wat foodfoto’s te delen. Ik merkte dat ik het superleuk vond om extra aandacht te schenken aan de opmaak van mijn bord, later ook aan het fotograferen van m’n maaltijden/baksels. Al met al kun je wel stellen dat het dus een uit de hand gelopen hobby is! :) Het is ook wel onwijs leuk om te zien wat een vooruitgang ik heb geboekt qua fotografie ten op zichte van ruim een jaar geleden! Daarnaast hou ik gewoon ontzettend veel van eten en vind ik het heerlijk om in de keuken te staan om te bakken of koken, ook buiten de deur eten vind ik echt genieten!  

Food

Food is life. Ik ben echt een gevalletje hangry als ik niet of niet genoeg gegeten heb. Daarnaast merk ik ook echt aan mijn energie wat voor voeding ik genomen heb. Ik vind het fijn en belangrijk om voedzaam te eten, maar ook om gewoon normaal te doen … Balance is the key. ;) Een stuk taart of een toetje kan ik dus echt niet weerstaan! Daar geniet ik dan ook met volle teugen van :P.        

Uit en thuis eten

Uit eten gaan doe is vooral voor de mooi opgemaakte borden, smaakcombinaties. Gerechten eten die je thuis niet zo snel klaar maakt, de gezelligheid en tijd voor elkaar die je dan hebt. Dus nee, niet de hele avond op de telefoon tijdens het etentje, alleen ff voor de foto, of course. Als ik thuis eet probeer ik vaak wel een feestje van m’n maaltijd te maken, word er gewoon blij van als m’n bord leuk opgemaakt is. Maar, dat is natuurlijk niet altijd de realiteit hè, als ik uit m’n werk kom heb ik honger en wil ik eten, dus dan gaat het gewoon hoppakee op m’n bord. Daarnaast eet ik ook vaak uit bakjes, vaak prep ik ook voor 2/3 dagen.  

Belangrijk

Ik let altijd op de menukaart, die is altijd al doorgespit voordat ik ergens ga eten. Meestal weet ik thuis al wat ik ga nemen, maar als die kaart dan weer voor me ligt, kan ik als nog geen keuze maken … Verder vind ik de uitstraling van een restaurant ook belangrijk.       

Lievelingskeuken

Als ik heel eerlijk ben, heb ik niet echt een specifieke lievelingskeuken. Als ik dan moet kiezen is het denk ik Spaans/Frans. Wat ik echt HEEL smerig vind is sushi!! 

Foodspot

The Blueberry in Amersfoort, leuk tentje, met een Amerikaans gerichte menukaart, love it. Verder kom ik ook graag bij Madonna in Amersfoort, super mooie zaak en de menukaart is top!  

Op de menukaart

Bij The Blueberry de American Pancakes en banana salted caramel milkshake. Bij Madonna, weet ik eigenlijk niet wat ik moet kiezen, haha ... Eigenlijk is alles echt lekker! De laatste keer had ik een broodje melted Tuna, die was ook echt goed! 

3 Foodspots

Madonna, Amersfoort

The Blueberry, Amersfoort-Noord

The Black Fox, Nijmegen (1x geweest, was echt vet lekker! Moet je wel een vleesliefhebber zijn)

En de 'vergeten 4e foodspot' is Bij Bart, Hoogland 

Fooduitje

Meestal komen deze plannen in het weekend spontaan, dus we gaan zien wat het dit weekend gaat worden! 

Etentje thuis

Biefstuk met gratin en pastinaak, stoofvlees, tapas hapjes, pasta met parmaham en groene asperges, frambozen cheesecake in een glaasje, alles wat ook maar taart is. :) Maar ook met een Magioni pizza zijn mijn vriendinnen en ik al heel blij in het weekend! Begin april hebben we weer een eetdate met z’n allen, dus dan duiken we allemaal de keuken in! Van dat soort avondjes kan ik echt genieten.






      





E-mailen