Stylishbeeld-foodspots
Food en media

Simone's smaak 


Naam: Simone Dukelo (sldukelo)

Instagram: sldukelo

Website: geen 

Simone en haar Instagram

Ik houd van koken en zoek/zocht vaak ideeën op IG. Ga graag uit eten. In de afgelopen 2 jaar mijn eigen kooksels en soms die van buiten de deur erop gezet.   

Food

Moet gezond zijn. Ben daar al mijn leven mee bezig. En nu na herval van mijn ziekte, vind ik het een must. Maar ... moet ook lekker zijn.   

Uit en thuis eten

Uit eten betekent gezellig bijkletsen, meestal met mijn partner, genieten van nieuwe dingen en een heerlijke CAVA of glas wijn. Ambiance ook heel belangrijk. Eten thuis inderdaad moet ook een feestje zijn. Ben niet van de ‘kiep het maar snel op een bord’.   

Belangrijk

Versheid van de producten, balans, opmaak, ambiance, inderdaad. Verhouding kwaliteit en prijs en ambiance en vriendelijkheid/correctheid bedienend personeel.      

Lievelingskeuken

Italiaanse keuken, Sardeense keuken is vaak heel erg lekker. En de Franse keuken. Thuis ook vaak. Buiten de deur meestal Italiaans of Frans.   

Foodspot

Sardis in Merksum, Villa Doria in Schoten, Pomphuis in Antwerpen.   

Op de menukaart

Italiaans, eigengemaakte pasta’s natuurlijk. In Frans restaurant Foie Gras (oei)!!. Italiaanse wijnen zijn trouwens vaak niet te versmaden (Sardinië) 

Fooduitje

Er staat nog geen fooduitje gepland. Wij eten meestal 2 à 3 keer per week buiten de deur. Hier in België een keur aan restaurants te over.      

Etentje thuis

Afhankelijk van seizoen en wie er komt. Graag vis, wild of Italiaans of rood vlees. Naar voorkeur van ieder.

E-mailen