Stylishbeeld-foodspots
Food en media

Lindetuin


Ik val gelijk met de deur in huis: voor smakelijk en perfect bereid eten, moet je hier zijn! De Lindetuin is gevestigd in het oude Schuttersgildehaus (1561) in Alkmaar, wat natuurlijk al direct mooi en sfeervol oogt als je naar het restaurant loopt.

De ambiance is prachtig. Zij hebben 2 eetruimtes: zit je bij binnenkomst aan de rechterkant, dan waan je je in een kasteeltje met hoge muren en mooi blauw. De andere eetruimte heeft meer een moderne twist.


De Lindetuin biedt een onbeperkte eetbelevenis aan, voor €32,50 per persoon. De menukaart, waar je uit maar liefst 50 gerechten kunt kiezen, biedt veel lekkers. Elk gerecht is een feestje op je bord! Er is duidelijk nagedacht over dit concept, de bereiding en presentatie.


Elke ronde bestel je per persoon 1 gerechtje. Door de bereiding van de gerechten kunnen niet alle gerechten tegelijkertijd worden geserveerd, maar dat is geen probleem. Er is een ruime keuze, voor jong en oud en er staat altijd wel iets op de kaart wat je lekker vindt of wilt proberen. 


Voor de 'toetjesmensen' (zoals ikzelf): de desserts zijn inbegrepen! Dus je kunt zo veel nagerechtjes nemen als je wilt: cheesecake, brownie, de chef's special ... allemaal lekker!


Iedere keer dat wij hier zijn geweest, was het goed druk; het is dus gewenst om vooraf te reserveren. En dat is niet voor niets. De combinatie van een onbeperkte kaart (inclusief desserts), kwaliteitsgerechten en mooie ambiance zorgt ervoor dat wij hier regelmatig op bezoek komen!


Website: http://restaurantlindetuin.nl/

Honden toegestaan: nee


  

E-mailen